De mediator uit Den Haag

Brech Familierecht heeft als mediationspecialist niet alleen veel ervaring met mediation, u kunt ook rekenen op de expertise van een ervaren familierechtadvocaat. U bent er dan ook zeker van dat u niet alleen vakkundig begeleid wordt in het mediationproces, maar ook dat de afspraken die u maakt juridisch getoetst zijn. Hier leest u meer over de mediationspecialist uit Den Haag. Voor meer informatie over Brech Familierecht en over mediation kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Neem direct contact op

Majory Brech

Als u kiest voor mediation door Brech Familierecht, wordt u bijgestaan door Majory Brech, die tevens gespecialiseerd familierechtadvocaat is sedert 1997.

Majory Brech is als gecertificeerd mediator aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland. Zij heeft jarenlange ervaring als mediator en heeft de opleiding tot scheidingsbemiddelaar van de vFAS afgerond. Zij volgt regelmatig bijscholing en intervisie om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in mediation. Zij neemt als mediator deel aan de doorverwijsvoorziening 'mediation naast rechtspraak' van de rechtbank en het gerechtshof Den Haag en wordt door de rechtbank Den Haag benoemd als bijzondere curator voor kinderen.